♥ Podzimní relaxační víkend s jógou ♥ 15. - 17. 10. 2021 ● Resort Ohrada, Vísky u Letovic

18.10.2021

Po dvouleté odmlce jsme si konečně zase mohli užít společný víkend v Ohradě ve Vískách. V tomto resortu jsme byli již po třetí, tak jsme nejeli úplně do neznáma.

Tentokrát se našeho víkendu účastnil i jeden muž a Ivča Robošová. Ivča je expertka na ayrvédu a dala nám jeden večer možnost "přičichnout"  k ayrvédě a po celou dobu pobytu nám poskytovala i skvělé ayurvédské masáže.

Užili jsme si společně pět různých lekcí jógy. Mezi nimi hned první lekce byla jin jóga na zklidnění, uvolnění a naladění na relax. A podle ohlasů nejzábavnější a nejhlučnější lekce byla určitě párová jóga ;-).

Počasí nám opravdu přálo, tak jsme mohli volný čas mezi lekcemi využít na procházky po malebné vesničce a jejím okolí i na sluníčku na terase s nějakou tou dobrotou na talířku.

Někteří z nás navštívili wellness a pár otužilců i bazén, které Resort Ohrada nabízí.

Doufám, že si všichni účastníci pobyt užili, odpočinuli si a načerpali síly alespoň do jara, kdy doufáme, bude víkend další ;-).

Všem účastníkům moc děkuji a těším se na další setkávání ♥♥♥.


© 2019 Bárajóga
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky